LEREN PRESENTEREN

Mighty Impulse Movement uit Zeeland

Spreken uw lichaam en uw mond wel de zelfde taal?

U heeft zich úren voorbereid om uw verhaal over te brengen tijdens een presentatie, en toch merkt u dat u niet echt de aandacht kreeg die u gehoopt had. Later hoort u tot uw teleurstelling ook nog eens dat er niet veel is blijven hangen van uw verhaal. Hoe komt dat toch? Uw voorbereiding was toch goed? Uw verhaal was toch duidelijk? Waarom komt uw boodschap dan niet over?

 

Vaak komt dit doordat lichaam en mond niet de zelfde taal spreken. In 95% van de gevallen komt uw boodschap niet binnen bij de ontvanger omdat er geen balans is tussen de verbale en non-verbale communicatie.

Gelukkig is dat heel goed te leren.

Job van der Wal is gespecialiseerd in de verhouding tussen wat uw mond en wat uw lichaam vertelt. Hij geeft regelmatig trainingen en workshops waarin hij de fijne kneepjes van het vak behandelt.

Na een training van Mighty Impulse Movement voelt u zich meteen veel zekerder bij een presentatie. U bent zich veel bewuster geworden van wat u met uw lichaam vertelt. En dat is erg belangrijk, want heeft u wel eens iemand horen zeggen: “even flink mijn oren de kost geven”? Uiteraard niet. Als mens zijn we over het algemeen visueel ingesteld en wat we zien heeft erg veel invloed op wat we horen.

Neem contact op met Mighty Impulse Movement en vraag naar de mogelijkheden.

WE ZIEN U GRAAG

Aanmelden voor workshop of training?


Voor welke workshop/training wilt u zich aanmelden?


Ik ben akkoord met het Privacy Statement
MIGHTY IMPULSE MOVEMENT =
Komende trainingen en workshops