TRAININGEN

Mighty Impulse Movement trainingen

Spreken is zilver, zwijgen is goud.

Mighty Impulse Movement is gespecialiseerd in non-verbaal spreken. Je lichaam vertelt vaak meer dan je mond. Woorden kan je kiezen. Lichaamstaal is vaak een autonoom proces, dat, als je er niet van bewust bent, andere signalen doorgeeft dan je eigenlijk zou willen. Hierdoor kan zowel jij als de luisteraar zich niet volledig focussen op je verhaal. Het creëert ruis in de communicatie.

Toch zou je wanneer je bijvoorbeeld op een podium staat, of voor een grote groep moet spreken, liever niet willen laten merken dat je erg nerveus bent, of onzeker. Nog lastiger wordt het wanneer er ook nog eens een camera op je gezicht staat ingezoomd.

Door bewuster te worden van je eigen lichaamstaal zal je ook zelfbewuster een podium opstappen, een groep aanspreken, naar een werknemer toestappen, of een camera inkijken. Job van der Wal is een specialist op het gebied van non-verbale communicatie; het praten met je lichaam.

Hij kan je leren om je de verbale en non-verbale communicatiestromen met elkaar in evenwicht te brengen, zodat je boodschap veel sterker en duidelijker over komt. En dat is erg fijn. Niet alleen word jij zelf niet afgeleid door allerlei factoren, ook de luisteraar wordt niet afgeleid en kan zich volledig focussen op je verhaal.

Sinds de Corona pandemie geven we ook online trainingen. Aan de hand van toegestuurde filmpjes, live-videolessen en feedbackmomenten leer je de kneepjes van het mimevak.

MIGHTY IMPULSE MOVEMENT =
Komende trainingen en workshops